Home » Területek » Vegyipar, kozmetikum

Vegyipar, kozmetikum

Megoldásaink

Vegyipari termékek

Folyamatosan vegyipari termékek vesznek körül minket, amelyek mindegyikének különösen fontos, hogy megfelelő csomagolása legyen, hiszen a rajtuk szereplő információk egészségügyi szempontból is kritikusak.

A testápoló termékektől a tisztítószereken át az ipari vegyi termékekig, bármilyen vegyipari termékhez tudunk megfelelő csomagolást készíteni.

Megoldásaink

Kozmetikumok

A kozmetikumok esetében a csomagolás és a márka már nem elválasztható, egy magas minőségű kozmetikum esetén elvárás a fogyasztók részről az ahhoz illeszkedő csomagolás.

Éppen ezért gyakran különleges minőségű megoldásokat is igényelnek.

Kozmetikumok esetében ma már egyáltalán nem ritka a többrétegű csomagolás sem (papírdoboz és azon belül maga a termék, amin szintén szerepelnek információk). Gyakorlatilag a vásárlási élménynek része a prémium csomagolás és a termék kibontása!

vegyipari termékek címkézése
Vegyipari termékek

Széleskörű megoldások vegyi anyagok csomagolásához és jelöléséhez

A vegyipari termékek esetében a csomagolással szemben – akárcsak az élelmiszereknél – különösen magas előírásoknak kell eleget tenni, hiszen több funkciót szolgálnak:

Értékesítés

A csomagolóanyag minősége és az azon szereplő információk kritikusak az értékesítés szempontjából. A jobb minőségű csomagolás jellemzően nagyobb értékesítési volument eredményez (és könnyebb bejutni a multik polcára is egy szép termékkel.)

Tájékoztatás

Vegyipari termékeknél kritikus, hogy a rajta szereplő információk valósak legyenek, hiszen azok olyakor mérgezőek, gyúlékonyak vagy épp emberi fogyasztásra veszélyesek lehetnek. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ezen információk pontosak legyenek.

Ezért ha Ön vegyiparban tevékenykedik, akkor pontosan tisztában van a csomagolás jelentőségével.

Nyomdakgépeinken napi szinten álltítunk elő vegyszerálló öntapadós termékcímkéket dobozokra, flakonokra, tégelyekre, spray-kre.

Spray

Flakonos

Tégelyes

Dobozos

Speciális

Egyéb