Home » Területek » Élelmiszer

Élelmiszer

Megoldásaink

Élelmiszerek részére

Minden élelmiszer, mire a vevő háztartásába kerül, garantáltan kap valamilyen csomagolást. Még a lédig termékek is kapnak tipikusan valamilyen címkét az üzletekben.

Bármilyen élelmiszerhez köthető csomagolásra vagy címkére van szüksége, annak előállításában, nyomtatásában valószínűleg tudunk segíteni.

egészséges ételek
élelmiszeripari csomagolás
élelmiszeripari csomagolás
Élelmiszer termékcsalád

Három fontos funkció:  értékesítés, állagmegőrzés, tájékoztatás

Az élelmiszerek esetében a csomagolás különösen fontos és számos kötelező előírásnak kell megfelelni. Tipikusan 3 funkciónak kell eleget tenni:

Értékesítés

A csomagolóanyag minősége és az azon szereplő információk kritikusak az értékesítés szempontjából. A jobb minőségű csomagolás jellemzően nagyobb értékesítési volument eredményez (és könnyebb bejutni a multik polcára is egy szép termékkel.)

Állagmegőrzés

A csomagolás feladata a termék állagának megőrzése. Pl.: védőgázas, vákumfóliás termékek esetén.

Tájékoztatás

Minden Magyarországon forgalomba hozott élelmiszeren szereplnie kell az összetevőkre vonatkozó információnak illetve a szavatosságnak.

Ezért ha Ön élelmiszeriparban tevékenykedik, akkor pontosan tisztában van a csomagolás jelentőségével. Az alábbiakban néhány olyan területet láthat, amelyekben napi szinten gyártunk címkéket, csomagolóanyagokat.

Mi arra vállalkozunk, hogy partnereink termékei számára kifogástalan minőségű címkét és csomagolást gyártsunk.

Mirelit

Hűtött

Friss

Tejtermékek

Zöldség-Gyümölcs

Szárazáru

Tartós

Egyéb