Home » Előnyök

Előnyök

Miért minket válasszon?

Előnyeink

Büszkék vagyunk arra, hogy nagyon jók vagyunk a címke- vagy csomagolóanyag nyomtatás terén. Mégsem ez az egyik legfontosabb előnyünk, mert mindez haszontalan, ha nem értjük meg, hogy az ügyfeleink mit szeretnének.

Ezért a legfontosabb előnyünk a kommunikáció: közérthetően, szakkifejezésektől mentes emberi nyelven. Érthető, hogy az ügyfeleink nem nyomdaipari szakemberek és mi nem is várjuk el tőlük ezt. Épp elég, ha tudják, mit szeretnének, mire van szükségük.  A mi feladatunk, hogy megtaláljuk a megoldást és tökéletes eredéményt nyújtsunk, bármilyen címke- vagy csomagolóanyag nyomtatási igényre. Mindez a gyakorlatban kifogástalan minőséget, gyors teljesítést és kedvező árakat jelent.

Flexo nyomtatás

A legmodernebb technológia

Egyedülállóan modern eszközparkunk eredménye, hogy minden címke vagy csomagolóanyag nyomtatási feladatot az arra a feladatra leginkább alkalmas nyomdai eszközzel tudunk megoldani, egyedülállóan magas minőségben.

Kedvező árak

Minden nyomdai feladat esetében az ár attól függ, hogy milyen eszközzel kell azt elkészíteni és milyen darabszámban. Mi azért tudunk rendkívül versenyképes árakat kínálni, mert ugyanarra a feladatra a darabszámtól függően más-más technológiai megoldást tudunk alkalmazni, mindenkor az elérhető legköltséghatékonyabb megoldáshoz nyúlva. Ez kizárólag egyedülállóan széles gépparkunknak és szaktudásunknak köszönhető.

Vonalkód nyomtatás
Ofszet nyomtatás

Extra magas minőség

A kivételesen magas minőséghez 3 dolog szükséges: megfelelő technológia, kiváló alapanyag, felkészült és tapasztalt szakember.
Büszkék vagyunk arra, hogy mindhárom területen nagyszerűen teljesítünk, különösen munkatársainkra. Hiszen amíg a gépparkot és alapanyagok óriási beruházással másolhatók, addig nyomdászmesterein és munkatársaink évtizedes szakértelme és odaadása már nem.

Gyorsaság

Rendkívül gyorsan tudunk egy-egy megrendelést feldolgozni és teljesíteni, ami szintén a modern gépparunknak köszönhető.
Mivel percre pontosan tudjuk, hogy mikor mely feladatot, megrendelést fogják nyomdagépeink teljesíteni, ezért pontosan tudunk tervezni is, amely hatékonyságba és a megrendelések gyorsabb teljesítésében nyilvánul meg.

Szállítási pontosság

A címkék és csomagolóanyagok esetében nagyon gyakori, hogy azok egy gyártási folyamat elemei. Márpedig egy gyártósor nem állhat meg azért, mert nem érkeztek meg a címkék vagy épp a csomagolóanyag. Éppen ezért kritikus, hogy a megrendeléseket mi rendkívül pontosan, határidőre teljesítsük.
Mivel a gépeink és a termelési ütemezésünk percre pontosan előre látható, így pontosan látjuk, hogy egy megrendelést mikorra tudunk ütemezni, illetve sürgős megrendelés esetén a feladataink újraütemezni.
Ennek köszönhetően mi nem csúszunk a gyártási és szállítási határidővel.

Alacsony induló költség

Nagyon gyakran egy-egy címke vagy termék csomagolásakor már a kezdeti szakaszban több százezres, milliós tételek keletkeznek azáltal, hogy a nyomtatáshoz ún. stancformára van szükség. Mivel ezek termékvariációnként (pl.: íz, illat, összetétel) jelentkeznek, a cégek gyakran anyagi okokból kénytelenek korlátok közé szorítani magukat.
Nálunk az induló stancköltség tipikusan 80-90%-kal alacsonyabb, mint versenytársainknál. Sőt, sok esetben el is engedjük az ügyfeleinknek!

Speciális színek

Hideg és melegarany, ezüst, bronz… és hasonló színek sem okoznak nekünk gondot. Sőt, ennél sokkal különlegesebb feladatokat is rendszeresen megoldunk.
Szükség esetén adott hőmérsékletre (10°C, 31°C, 47°C) színváltozással reagáló festékeket (láthatóvá válik, vagy színt vált) is tudunk alkalmazni, amely színt igénytől függően megőriz, vagy visszalakul.
De lehetőség van fluoreszkáló színek alkalmazására is.

Speciális anyagok

Szinte bármilyen anyagra képesek vagyunk nyomtatni. Különleges megoldásaink közé tartoznak a thermo-címkék (főként fagyasztott élelmiszerek csomagolására).
Elérhetők nálunk biztonsági címkék, vízoldékony címkék is.
Tudunk nyomtani öntapadós és nem öntapadós alapanyagokra, polietilén és polipropilén anyagokra.
Ezekről részletesen a technológiai lehetőségek között olvashat.
Szívesen segítünk, hogy megtalálja azt az ideális megoldást, amely révén termékei esztétikus megjelenést kaphatnak, elősegítve piaci sikerüket.

Nyomtatható tekercses címke
UV inkjet nyomtatás

Dizájn tervezés

Munkatársaink segítenek terméke megjelenésének kialakításában. Egy-egy jó grafikus sokszor kifejezetten költséges lehet, másrészt azonban sokan nem tudják, hogy a grafikai anyagot miként adják át a nyomdának, hogy abból egy nyomtatható termék legyen.
Grafikai tervezéssel foglalkozó kollégáink szívesen segítenek, amivel több legyet üthet egy csapásra:

  • Olyan dizájn lehetőségeket tudunk mutatni, amelyekkel kiemelheti termékét a tömegből,
  • miközben a nyomdai költségek is azonnal láthatóak egy-egy dizájnváltozathoz kapcsolódóan és
  • a nyomda is egy azonnal felhasználható végeredményt kap.

Nemzetközi piaci jelenlét

Cégünk svájci-magyar vegyesvállalatként üzemel, ügyfeleink Európa számos országából kerülnek ki.
Olyan minőségben tudunk nyomtatni, amelyet nemzetközi szinten elismernek, ráadásul igazán versenyképes feltételekkel.

Nyomtatható íves címke