Rólunk

Főoldal – Rólunk

Az RRE Szeged Nyomda

Nyomdánkról

Ismerje meg Magyarország egyik legmagasabb technológiai szinten lévő, több évtizedes múlttal rendelkező nyomdáját!

Ismerjen meg minket

Az RRE Nyomda

Nyomdánk Magyarország egyik jelentős címke- és csomagolóanyag nyomdája, amely több évtizedes múlttal bír.

Fő tevékenységünk az öntapadós címke gyártása tekercses kivitelben, illetve
hajlékonyfalú csomagolóanyag nyomtatása. Termékeink nemcsak országos, hanem európai színvonalúak. Hazai szinten az egyik legnagyobb kapacitású és legmodernebb svájci gyártmányú gépparkkal rendelkezünk.

Széles megrendelői körrel rendelkezünk, az évek folyamán olyan nagyvállatok lettek állandó partnereink, amelyek a magyar gazdaság meghatározó szereplői, mint például a Magyar Posta, a MOL, vagy a Tungsram.

Nem csoda, hogy szinte nincs olyan iparág, amely ne használná termékeinket. A megrendelőink között a műszaki mellett a gyógyszer-, élelmiszer-, vegyipar gyártói egyaránt megtalálhatóak.

Cégünk versenyképes árakkal és szállítási feltételekkel dolgozik. Mind Magyarország belterületére, mind külföldre térítésmenetesen szállítjuk termékeinket partnereink részére.

A magas minőségünk biztosítéka a visszatérő elégedett ügyfeleinken túl a magas színvonalú technológia, valamint a megszerzett MSZ EN ISO 9001:2001 és MSZ EN ISO 14001:2005 tanúsítvány.

Az Ön cégét is örömmel látjuk ügyfelenk között!

Nagy István
ügyvezető igazgató

Eszközparkunk

Olyan egyedülálló technológiai parkkal rendelkezünk, amellyel az országban senki más. Ez pedig minőségi és anyagi előnyöket is jelent az ügyfeleink számára!

Előnyeink

Ki merjük mondani: az ügyfeleink nagyon jól járnak velünk. Mindegy, hogy Önnek  a pénz, a magas, minőség a környezetbarát nyomtatás vagy az idő a fontos, bátran választhat minket!

Iparágak

Majdnem minden terméknek szüksége van címkére vagy csomagolásra, így tucatnyi iparágat szolgálunk ki. Technológiánk, szaktudásunk és tanusítványaink révén a legszigorúbb elvárásoknak is meg tudunk felelni.

RRE Szeged Nyomda

Tanúsítványok