+36 62/425-990
rre@rre.hu

rre tamogatasa

Hidegarany és melegarany nyomtatás

Speciális nyomdai eljárás, melynek segítségével az Ön címkéje még egyedibb, előkelőbb lesz. A címke alapanyagához és az elkészítés technológiájához leginkább alkalmazkodó aranyozási lehetőségről érdeklődjön kollégáinknál.

Relief nyomtatás

A Relief nyomtatás (dombornyomtatás) rendkívül fontos, elsősorban a vakok részére. Az úgynevezett vakháromszöget, a vakoknak szóló a veszélyes anyagra figyelmeztető háromszöget, nyomtatjuk ezzel a technológiával. Ugyanakkor ezt a megoldást ajánljuk akkor, ha minőségi termékek csomagolásáról van szó, mivel díszítőelemként is tökéletes, és látványos.

Tükörnyomtatás

Általában a hátoldali címkék esztétikus megjelenését szolgálja. A címke mindkét oldalán van grafika, melyet egy fehér, vagy más színű vastag szitaréteg elválaszt egymástól. A belső oldal az áttetsző flakonon és folyadékon át látható. Nagyon dekoratív megoldás.

Ragasztóoldali nyomtatás

Papír alapú öntapadó címkék esetén lehetőség van arra, hogy az alapanyag ragasztóoldalára egy színben szöveget, grafikát nyomtassunk. Így az információ külön hátcímke nyomtatás nélkül is látványosan elhelyezhető.

Sorszámozás

Lehetőség nyílik az öntapadós címkék gyártás utáni sorszámozására. Ennek akkor van jelentősége, ha a címke a termék egyértelmű azonosítására is szolgál. Általában minőségi termékek csomagolóanyagán található meg.

A sorszám a megrendelő igényei szerint lehet tetszőlegesen:

- elő- vagy hátoldali

- futósorszámú

- esetleg véletlen generált

- illetve vonalkóddal ellátott.

Speciális festékkel történő nyomtatás

A speciális festékek különböző félék lehetnek, néhány jelentősebbet mutatunk most be:

Hőérzékeny festék (thermo cromic): különböző hőmérsékletváltozásokra (10°C, 31°C, 47°C) színváltozással reagál (sötét színből világosabbra, színtelenből színesebbe), melyet igénytől függően megőriz, vagy visszaalakul.

Fluoreszkáló festék: kiemelt grafikai elemeket speciális festékkel, szitával megnyomtatunk, a nyomott felület fénnyel való feltöltődés után a sötétben "világít".

UV álló festék: a nyomat intenzív napsütésnek kitéve sem veszít a színéből.