+36 62/425-990
rre@rre.hu

rre tamogatasa

Papír alapanyagú címkék

Alapanyagaink:

papír, félfényes, mázolt, matt (vellum), thermo, fluoreszkáló, ezüst és arany fémgőzölt, boros címke papírok (lemosható, antikolt, prégelt).

Különlegességeink:

többrétegű papírok igény szerinti színekkel

Nem öntapadó alapanyagaink:

fényes, mázolt, matt (vellum), hőérzékeny papírok, társított (papír + PE + alufólia), lakkozott alufólia, enyvezett címkepapír.

Polietilén, polipropilén alapanyagú címkék

Alapanyagok:

Öntapadós fóliáink: víztiszta (BOPP), átlátszó (PE), fehér (PE és BOPP).

Nem öntapadó alapanyagaink: társított (papír + PE + alufólia), lakkozott alufólia, BOPP fólia, PE fólia.

Öntapadó címkék ragasztója:

Standard permanens, visszaszedhető, mély fagyasztható, extra erős - durva vagy szemcsés felületekre, lemosható - boros címkékhez.
 

 Nyomtatási paraméterek:

 Színek száma:

 8

 Maximális fóliaszélesség:

 280 mm

 Maximális nyomatszélesség:

 270 mm

 

 Kasírozási paraméterek:

 Belső tekercsátmérők:

 24,5 mm; 40 mm; 76 mm

 Igény esetén lehet kisebb is

 

Thermo címkék

A thermo-címkéinket főként a fagyasztott élelmiszereket gyártó cégeknek ajánljuk. A címke alapanyaga megakadályozza, hogy fagyasztás-olvadás után a címkék tönkremenjenek, leváljanak. Speciális, erre a célra kifejlesztett festékeinkkel pedig a felirat elfolyása, maszatolódása is kiküszöbölhető.

Biztonsági címkék

Az innovatív eljárásoknak köszönhetően megakadályozható, hogy a címke eltávolításával kárt tegyenek termékében. A címke különleges tulajdonsága, hogy felragasztás után nem távolítható el nyomtalanul, sőt a visszaragasztás sem lehetséges. Ez a típusú címke egyaránt ajánlható márkajelzések elhelyezésére, illetve záró-pecsétként is alkalmazható (szállítandó csomagok, fontos levelek lezárásához).

Vízben oldódó címkék

Vízben oldódó alapanyagú címkéink főként a gyógyszeriparban alkalmazható, de más iparágak is kihasználhatják előnyeit. A címke egyedi tulajdonsága hogy vízzel érintkezve teljesen feloldódik.

Multilabel címkék

Amikor nem elég a hely az információ átadására - akkor multilabel címke. A multilabel címke egyedi tulajdonsága, hogy egységnyi felületen, kétszer-háromszor annyi informáciíó is elhelyezhető. A ragasztási felületre egy (vagy egymásra több) olyan címke kerül melynek hátoldala is nyomtatható. Elsősorban olyan termékehez ajánlott, ahol törvényileg előírt adatokat kell feltűnteni, vagy több országba exportra szánt termékeknél - ahol így a címkét csak egyszer kell legyártatni, és az tartalmazza minden ország nyelvén az ismertetőket.