+36 62/425-990
rre@rre.hu

rre tamogatasa

Kedvezményezett neve: RRE-Szeged Nyomdaipari Kft.
Projekt címe: Az „RRE-Szeged Nyomdaipari Kft. termelési kapacitásának bővítése”
Szerződött támogatás összege: 396 187 179 Ft
Támogatás mértéke %-ban: 50%


Projekt tartalmának bemutatása:
Kedvezményezett a projekt keretében eszközbeszerzést valósított meg, a termelési kapacitás bővítése érdekében, amely keretében a következő eszközök kerültek beszerzésre:

- AB Graphic Omega SRI330 áttekercselő berendezés

- Papírcséve vágó automata PNT200S

- Screen Truepress Jet L350 digitális címkenyomó

- AB Graphic Omega Converter 350 címkefeldolgozó berendezés

- OMET X-Flex X6 430 Offset kombinált nyomdagép

- Cartes GE362FL lézeres címke feldolgozógép

Projekt befejezésének dátuma: 2018.07.31.

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.1-15-2015-00418

Tekercses automata síkfóliák

A PET és PE síkfóliát poliuretán alapú ragasztóval társítjuk össze, és méretre vágással gépi fólia vagy tasak készíthető belőlük.

Elsősorban olyan termékek csomagolására ajánljuk ezeket a fóliákat, ahol az esztétikai megjelenésen túl fontos a magasabb minőségi műszaki követelmények biztosítása.

 Nyomtatási paraméterek:

 Színek száma:

 8

 Maximális fóliaszélesség:

 850 mm

 Maximális nyomatszélesség:

 600 mm

 

Kasírozási paraméterek:

 Fóliaszélesség:

 800 mm

 Belső tekercsátmérők:

 76 mm, 152 mm

 Maximális külső tekercsátmérő:

 1000 mm

 

Shrink PVC fóliák

Különleges alapanyagú fóliacímkék, amelyek kiváló minőségű nyomtatást, a csomagolás során pedig magas ütemszámot tesznek lehetővé.

A palack formáját felvevő, konfekcionált zsugorcímkék, amelyek információ, promóciós szöveg megjelenítésére is alkalmasak.

Hőre zsugorodó fóliák

 

Sleeve technológia

  • segítségével megakadályozható, hogy a termék a végfelhasználó kezébe kerülés előtt felbontásra kerüljön,
  • gyermekbiztos csomagolás.

Ugyanakkor

feltűnővé és egyedivé varázsolhatja termékét, hiszen a fólia bármilyen formát fel tud venni.

Konfekcionált tasakok

Nyomtatott konfekcionált hűtőipari, édesipari tasakok vágó-és szoknyás hegesztéssel.

Speciális élelmiszeripari tasakok széles hegesztéssel mono, duplex-triplex kivitelben.

Papír alapanyagú címkék

Alapanyagaink:

papír, félfényes, mázolt, matt (vellum), thermo, fluoreszkáló, ezüst és arany fémgőzölt, boros címke papírok (lemosható, antikolt, prégelt).

Különlegességeink:

többrétegű papírok igény szerinti színekkel

Nem öntapadó alapanyagaink:

fényes, mázolt, matt (vellum), hőérzékeny papírok, társított (papír + PE + alufólia), lakkozott alufólia, enyvezett címkepapír.

Polietilén, polipropilén alapanyagú címkék

Alapanyagok:

Öntapadós fóliáink: víztiszta (BOPP), átlátszó (PE), fehér (PE és BOPP).

Nem öntapadó alapanyagaink: társított (papír + PE + alufólia), lakkozott alufólia, BOPP fólia, PE fólia.

Öntapadó címkék ragasztója:

Standard permanens, visszaszedhető, mély fagyasztható, extra erős - durva vagy szemcsés felületekre, lemosható - boros címkékhez.
 

 Nyomtatási paraméterek:

 Színek száma:

 8

 Maximális fóliaszélesség:

 280 mm

 Maximális nyomatszélesség:

 270 mm

 

 Kasírozási paraméterek:

 Belső tekercsátmérők:

 24,5 mm; 40 mm; 76 mm

 Igény esetén lehet kisebb is

 

Thermo címkék

A thermo-címkéinket főként a fagyasztott élelmiszereket gyártó cégeknek ajánljuk. A címke alapanyaga megakadályozza, hogy fagyasztás-olvadás után a címkék tönkremenjenek, leváljanak. Speciális, erre a célra kifejlesztett festékeinkkel pedig a felirat elfolyása, maszatolódása is kiküszöbölhető.

Biztonsági címkék

Az innovatív eljárásoknak köszönhetően megakadályozható, hogy a címke eltávolításával kárt tegyenek termékében. A címke különleges tulajdonsága, hogy felragasztás után nem távolítható el nyomtalanul, sőt a visszaragasztás sem lehetséges. Ez a típusú címke egyaránt ajánlható márkajelzések elhelyezésére, illetve záró-pecsétként is alkalmazható (szállítandó csomagok, fontos levelek lezárásához).

Vízben oldódó címkék

Vízben oldódó alapanyagú címkéink főként a gyógyszeriparban alkalmazható, de más iparágak is kihasználhatják előnyeit. A címke egyedi tulajdonsága hogy vízzel érintkezve teljesen feloldódik.

Multilabel címkék

Amikor nem elég a hely az információ átadására - akkor multilabel címke. A multilabel címke egyedi tulajdonsága, hogy egységnyi felületen, kétszer-háromszor annyi informáciíó is elhelyezhető. A ragasztási felületre egy (vagy egymásra több) olyan címke kerül melynek hátoldala is nyomtatható. Elsősorban olyan termékehez ajánlott, ahol törvényileg előírt adatokat kell feltűnteni, vagy több országba exportra szánt termékeknél - ahol így a címkét csak egyszer kell legyártatni, és az tartalmazza minden ország nyelvén az ismertetőket.

Hidegarany és melegarany nyomtatás

Speciális nyomdai eljárás, melynek segítségével az Ön címkéje még egyedibb, előkelőbb lesz. A címke alapanyagához és az elkészítés technológiájához leginkább alkalmazkodó aranyozási lehetőségről érdeklődjön kollégáinknál.

Relief nyomtatás

A Relief nyomtatás (dombornyomtatás) rendkívül fontos, elsősorban a vakok részére. Az úgynevezett vakháromszöget, a vakoknak szóló a veszélyes anyagra figyelmeztető háromszöget, nyomtatjuk ezzel a technológiával. Ugyanakkor ezt a megoldást ajánljuk akkor, ha minőségi termékek csomagolásáról van szó, mivel díszítőelemként is tökéletes, és látványos.

Tükörnyomtatás

Általában a hátoldali címkék esztétikus megjelenését szolgálja. A címke mindkét oldalán van grafika, melyet egy fehér, vagy más színű vastag szitaréteg elválaszt egymástól. A belső oldal az áttetsző flakonon és folyadékon át látható. Nagyon dekoratív megoldás.

Ragasztóoldali nyomtatás

Papír alapú öntapadó címkék esetén lehetőség van arra, hogy az alapanyag ragasztóoldalára egy színben szöveget, grafikát nyomtassunk. Így az információ külön hátcímke nyomtatás nélkül is látványosan elhelyezhető.

Sorszámozás

Lehetőség nyílik az öntapadós címkék gyártás utáni sorszámozására. Ennek akkor van jelentősége, ha a címke a termék egyértelmű azonosítására is szolgál. Általában minőségi termékek csomagolóanyagán található meg.

A sorszám a megrendelő igényei szerint lehet tetszőlegesen:

- elő- vagy hátoldali

- futósorszámú

- esetleg véletlen generált

- illetve vonalkóddal ellátott.

Speciális festékkel történő nyomtatás

A speciális festékek különböző félék lehetnek, néhány jelentősebbet mutatunk most be:

Hőérzékeny festék (thermo cromic): különböző hőmérsékletváltozásokra (10°C, 31°C, 47°C) színváltozással reagál (sötét színből világosabbra, színtelenből színesebbe), melyet igénytől függően megőriz, vagy visszaalakul.

Fluoreszkáló festék: kiemelt grafikai elemeket speciális festékkel, szitával megnyomtatunk, a nyomott felület fénnyel való feltöltődés után a sötétben "világít".

UV álló festék: a nyomat intenzív napsütésnek kitéve sem veszít a színéből.