+36 62/425-990
rre@rre.hu

rre tamogatasa

Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően képesek vagyunk iparáganként felmérni, milyen irányú fejlesztéseket, beruházásokat igényel a piac. Vállalatunk folyamatosan törekszik arra, hogy mindenkinek a számára legoptimálisabb és leghatékonyabb megoldást kínáljuk. Minden esetben nagy hangsúlyt fektetünk az optimális ár-érték arányra, magas minőségre és a funkcióját tökéletesen betölteni képes konstrukcióra.
Az RRE-Szeged Nyomdaipari Kft. ebben kíván megbízható és hiteles partnere lenni minden megrendelőjének.

Öntapadós címkék

Borászat

Cégünk már évek óta kapcsolatban áll Magyarország legjobb borászaival, így nagy tapasztalatunk van boroscímke gyártásában.
Készítünk aranyozott, domornyomott, fényes vagy épp "öntött papírt" imitáló címkéket.

Címkéink készülhetnek papírból, vagy műanyag alapanyagból. Lehetnek átlátszóak is akár. A tekercses kivitelezésnek köszönhetően, nyomtathatjuk az elő és hátcímkét egymás után (a felragasztást megkönnyítendő) de akár külön tekercsre is.

Különleges eljárásainkkal (fehér bor esetén) a hátcímkét is "megspórolhatja", hiszen a címke hátoldalára is tudunk nyomtatni, így az információ az üvegen át olvasható. Nem csak takarékos, de elegáns megoldás is.

Hűtőipar

A címkéink különlegessége, hogy nedves, hideg környezetben (olvadáskor) nem rongálódnak meg, nem folyik el rajtuk a festék, a ragasztó pedig nem engedi el az anyagot.

Természetesen ez a tulajdonság nem rontja a címke megjelenését, thermo címkéink is minden színben nyomtathatók - grafikailag tervezhetők. Akár aranyozhatóak is.

Kozmetikai ipar

Címkéink tartósak, esztétikusak, speciális eljárásaink segítségével különlegessé, egyedivé tehetőek (pl. aranyozás, dombornyomás, esetleg átlátszó csomagolás esetén, ragasztóoldali nyomtatás).

Törvényi előírásoknak megfelelően fel kell tüntetni a termék összetételét, és különféle egyezményes jeleket. Hogy ezek az információk ne foglalják el az értékes felületeket, ajánljuk multilabel címkéinket. Ezeknek az a különlegessége, hogy a címke több rétegben kerül a csomagolásra, a rétegek kétoldalasan nyomtathatóak, így akár a rendelkezésre álló felület háromszorosát is felhasználhatja.

Gyógyszeripar

Eddig főként gyógyszerek külső csomagolásához készítettünk öntapadós címkéket.

Innovatív újításként most már vízben oldódó címkék gyártását is tudjuk vállalni, amelyek a kutatási, labormunkák megkönnyítését, egyszerűsítését segíthetik, hiszen az üvegre (de akár műanyagra is) felragasztott címke bármikor könnyedén eltávolítható, így a használt eszköz új célra is alkalmazható.

Élelmiszeripar

Az élelmiszeripari címkék gyártásával a kezdetektől (1991) foglalkozunk. Ezidő alatt számos magyar cégnek készítettük el termékeiket színesítő címkéiket. Címkéinket többek között felhasználják: a húsiparban - pl. szeletelt termékek fóliacsomagolásán megjelenő címkék, az italgyártásban - pl. a palackokon mejelenő címkék (bor, sör, pálinka, üdítők), a tejiparban - pl. sajtok csomagolásán.

Címkéinket ajánljuk továbbá vonalkódos információ megjelenítésére; kiegészítő információk megjelenítésére; akciók, promóciók jelzésére.

Vegyipar

Címkéink rendkívül ellenállóak. Az alapanyag és a festékek kiválasztásakor mindig figyelembe vesszük a termék tulajdonságait. Mindezek nem mennek a megjelenés, díszítés rovására. Ezek a címkék is sokoldalóúan díszíthetők.

Specialitásaink

Külön iparágba nem soroltunk egyes különleges címkéinket. Amelyek gyakorlatilag bármely iparág számára alkalmazhatók.

Ilyen például a biztonsági címke, amely leválasztáskor nyomot hagy a felületen, és nem lehet ismételten visszaragasztani. Jó választás lehet a csomagolás bontatlanságának megőrzése érdekében, vagy akár márkajelzésként.

Sokoldalúan használhatók tükörnyomtatott címkéink is, amelyek sajátossága, hogy a címke mindkét oldala (tehát a ragasztóval ellátott is) nyomtatva van. Ez helytakarékossági szempontból, vagy akár különleges díszítőelemként is használható.

Szintén újításnak számít a "fedőcímke" gyártása. Amelynek az a különlegessége, hogy ragasztó oldala megerősített, és színezett (általában kék), így a leragasztott minta, vagy szöveg nem üt át a címkén. Alkalmazható például exportra szánt, de már legyártott címkék esetén, információk kicserélésére (idegen nyelvű szöveg átragasztására).

Hajlékonyfalú csomagolóanyagok

Mélyhűtött termékek

Húsok, gyümölcsök, zöldségek gyorsfagyasztására alkalmas alapanyagra speciális , hőálló festékkel történő nyomtatás eredményeképpen termékeinek a fagyasztóból kivéve is informatív és esztétikus lehet  a megjelenése.

Kínálatukban többféle alapanyag (átlátszó, fehér, vékonyabb, vastagabb) és nyomtatási eljárás közül találhatja meg a termékéhez leginkább megfelelőt.

Gyógyszeripari termékek

Gyógyszeripari termékek gyártásánál egyik kulcs követelmény a biztonság - az hogy a termék csak ahhoz jusson el, akinek szüksége van rá. (pl. gyerekek ne tudják kinyitni)

Erre kínál megfelelő megoldást pl. a shrink fóliázás. A fólia bevonat gyakorlatilag felveszi a gyógyszeres flakon/tubus/tégely alakját, ezáltal megakadályozza, hogy könnyedén fel lehessen bontani.

Állateledelek

Fóliáinkat duplex és triplex kivitelben is gyártjuk.

Állateledelek (főként száraz tápok, takarmányok) tárolására alkalmas rendkívül erős, nagy teherbírású alapanyagokra bármilyen mintát nyomtatunk.

Szintén gyártunk kis kiszerelésű (főként házikedvenceknek) szánt egységadag eledelek csomagolásaként funkcionáló tasakokat, fedőfóliákat.

Mezőgazdasági termékek

Vetőmagok, takarmányok szakszerű és esztétikus csomagolását kínáljuk.

Kulönböző típusú alapanyagra (átlátszó, fehér, vékony, vastag) különböző nyomtatási technikákkal és különböző típusú festékekkel tudjuk elkészíteni termékei legmegfelelőbb csomagolását.

Palackozott italok

A shrink sleeve technológiához illeszkedően készítünk címke-fóliákat 2, 1,5, 1 és 0,5 literes palackokra, tekercses kivitelben.

Hasonlóan gyártunk tejipari temékek (kefírek, joghurtok) palackjait teljesen bebórító shrink-fóliákat is (szintén tekercses kivitelben).

Vegyipari termékek

A vegyipari termékekhez többféle technológiát is alkalmazunk.

A kozmetikai termékektől kezdődően a tisztítószereken át,  a műtrágyákig mindig az aktuális termékhez leginkább megfelelő alapanyagokkal, festékekkel dolgozunk.

Az Ön termékének leginkább megfelelő csomagolás kiválasztásához kérje szakértőink véleményét.

Élelmiszerek

Az élelmiszeriparban széleskörűen alkalmazhatók termékeink.

Szeletelt termékek (felvágottak, sajtok) csomagolásának elkészítése
Húskészítmények (kolbászok, virslik) csomagolása, díszítő fóliája
Tejtermékek csomagolása
Édesipari termékek (csokolédépapírok, szaloncukor papírok és zacskók, cukorka papírok, stb)
Előre csomagolt pékáru fóliák

A legkülönfélébb igényeket kielégítő csomagolási technológiákhoz készítjük termékeinket. (pl. üdítőitalok esetén - a palack formáját felvelvő shrink fóliák)