build your own website

TECHNOLÓGIÁK

Ön megálmodja
Mi legyártjuk

FLEXO

Öntapadó címkék nyomtatása tekercses kivitelben, akár 8 színnel, különböző szerkezetű anyagokkal és felületkezeléssel ( kasírozás, laminálás, aranyozás, prégelés, szitázás, hátoldali nyomtatás), illetve az Ön igényei szerint más, kis mennyiség esetén is gazdaságos technológiák használata, valamint a nyomtatott anyag további feldolgozása, bobinázása.

OFSZET

Ofszet gépeinken tekercses fóliák és öntapadós címkék nyomtatását végezzük melyeket csomagolóanyagokként és különböző külső termékjelzőként alkalmazhatnak például a palackozott italoknál.

UV INKJET

Öntapadós címkéit tekercses kivitelben, a legújabb technológiákat alkalmazva modern gépparkunkkal az Ön által kért alapanyagra, akár fotó minőségben, UV festékkel / UV lakkal az igényeknek megfelelő kiszerelésben készítjük el.

Alapanyagaink

A thermo-címkéinket főként a fagyasztott élelmiszereket gyártó cégeknek ajánljuk. A címke alapanyaga megakadályozza, hogy fagyasztás-olvadás után a címkék tönkremenjenek, leváljanak. Speciális, erre a célra kifejlesztett festékeinkkel pedig a felirat elfolyása, maszatolódása is kiküszöbölhető.

A biztonsági címkékkel az innovatív eljárásoknak köszönhetően megakadályozható, hogy a címke eltávolításával kárt tegyenek termékében. A címke különleges tulajdonsága, hogy felragasztás után nem távolítható el nyomtalanul, sőt a visszaragasztás sem lehetséges. Ez a típusú címke egyaránt ajánlható márkajelzések elhelyezésére, illetve záró-pecsétként is alkalmazható (szállítandó csomagok, fontos levelek lezárásához).

A vízoldékony címkéink többek közt a gyógyszeriparban alkalmazhatóak, de más iparágak is kihasználhatják előnyeit. A címke egyedi tulajdonsága hogy vízzel érintkezve teljesen feloldódik.

Amikor nem elég a hely az információ átadására, akkor lehet hasznos megoldás a multilabel címke. A multilabel címke egyedi tulajdonsága, hogy egységnyi felületen, kétszer-háromszor annyi információ is elhelyezhető. A ragasztási felületre egy (vagy egymásra több) olyan címke kerül melynek hátoldala is nyomtatható. Elsősorban olyan termékekhez ajánlott, ahol törvényileg előírt adatokat kell feltünteni, vagy több országba exportra szánt termékeknél - ahol így a címkét csak egyszer kell legyártatni, és az tartalmazza minden ország nyelvén az ismertetőket.

 • Öntapadós, papír alapanyagú címkék:
  papír, félfényes, mázolt, matt (vellum), thermo, fluoreszkáló, ezüst és arany fémgőzölt, boros címke papírok (lemosható, antikolt, prégelt).
  Különlegességeink:
  többrétegű papírok teljes színválasztékban.
 • Nem öntapadó alapanyagaink:
  fényes, mázolt, matt (vellum), hőérzékeny papírok, társított (papír + PE + alufólia), lakkozott alufólia, enyvezett címkepapír.
 • Polietilén, polipropilén alapanyagú címkék:
  öntapadó víztiszta (BOPP), átlátszó (PE), fehér (PE/BOPP);
  nem öntapadó társított (papír + PE + alufólia), lakkozott alufólia, BOPP és PE fólia.  
 • Az öntapadó címkék ragasztója:
  standard permanens, visszaszedhető, mély fagyasztható, extra erős - durva vagy szemcsés felületekre, lemosható - boros címkékhez.

Speciális nyomtatás

Sorszámozás
Lehetőség nyílik az öntapadós címkék gyártás utáni sorszámozására mely a termék egyértelmű azonosítására szolgálhat.
Igényei szerint lehet:
- elő- vagy hátoldali,
- futósorszámú,
- véletlen generált,
- vonalkóddal ellátott.

Tükörnyomtatás
Általában a hátoldali címkék esztétikus megjelenését szolgálja. A címke mindkét oldalán van grafika, melyet egy fehér, vagy más színű vastag szitaréteg elválaszt egymástól. A belső oldal az áttetsző flakonon és folyadékon át látható.

Ragasztóoldali nyomtatás
Papír alapú öntapadó címkék esetén lehetőség van arra, hogy az alapanyag ragasztóoldalára egy színben szöveget, grafikát nyomtassunk. Így az információ külön hátcímke nyomtatás nélkül is látványosan elhelyezhető.

 Speciális festékkel nyomtatás

Hideg- és melegarany nyomtatás: speciális nyomdai eljárás, melynek segítségével az Ön címkéje még egyedibb, előkelőbb lesz.

Hőérzékeny festék (thermo cromic): különböző hőmérsékletváltozásokra (10°C, 31°C, 47°C) színváltozással reagál (sötét színből világosabbra, színtelenből színesebbe), melyet igénytől függően megőriz, vagy visszaalakul.

Fluoreszkáló festék: kiemelt grafikai elemeket speciális festékkel, szitával megnyomtatunk, a nyomott felület fénnyel való feltöltődés után a sötétben "világít".


UV álló festék: a nyomat intenzív napsütésnek kitéve sem veszít a színéből.

Kapcsolatok

tel.: +36/62 540558, 425990

mob: +36/20 2120920

mail: info@rre.hu