+36 62/425-990
rre@rre.hu

rre tamogatasa

Engendje meg, hogy bemutassuk azokat a gépeket, melyekkel az Ön által megrendelt termékeit a legmagasabb színvonalon elkészítjük, s melyek az Ön rendelkezésére állnak a gyártás folyamán.

Elsőként Magyarországon az RRE UV-ink-jetes Screen tekercses címkenyomó gépet, egy Truepress Jet L350UV berendezést helyezett üzembe. A rendszer nagy előnye a különleges minőség, a nagy nyomtatási sebesség, a sokoldalú felhasználhatóság és az egy nyomatra jutó kedvező nyomtatási költség. 50 m/perces sebességgel nyomtatja a 350 mm-es pályát, így nagy példányszámok is gazdaságosan készíthetők. Azonban akár egyetlen nyomat nyomtatása is gazdaságos. Ennek oka többek között a 95%-os rendelkezésre állás az automatikus tisztítórendszer miatt. Az Equios Screen nyomtatásvezérlő közvetlen kapcsolata a CtP- és az Esko CDI formakészítő programokkal megszünteti a beállítási időket. Nincs beigazítási selejt. Példányonként változó tartalom nyomható. Nemcsak a gazdaságossághoz, de a minőséghez is hozzájárul a rendkívül kicsi, 3 pikoliteres cseppméret. Megnövelt színteret ad az új fejlesztésű UV-tinta, ami 600 x600 dpi-s felbontásban kerül a nyomathordozóra. Az RRE hatszínes gépe a CMYK mellett fehér és egy további szín nyomtatására képes. Nem kell a nyomathordozót elő-, illetve utókezelni. Az UV-festék fóliák nyomtatására is alkalmas. Migrációszegény, így élelmiszer-csomagoló anyagok készítésére is alkalmas. Nem elhanyagolható szempont, hogy nincs klikk és kötelező karbantartási díj seScreen Truepress Jet L350UVKettő Gallus EM 280 típusú gép, amely 7 illetve 8 nyomóművel és modul szitaegységgel, UV szárítóval valamint maximum 280 mm nyomásszélességgel rendelezik.Egy új Gallus EM 510 típusú gép, amely 8 nyomóművel és modul szitaegységgel, UV szárítóval valamint maximum 510 mm nyomásszélességgel rendelezik.Nilpeter FA2500 típusú gép, mely 8 szín nyomtatására, laminálására, ragasztó oldal felöli nyomtatására és arany fóliázásrára alkalmas 280 mm nyomtatási szélességgel.


2 db Comco típusú nyomógépünk 5 illetve 4 szín + lakk nyomtatással, 170mm nyomtatási szélességgel dolgozik.

Delta típusú gépünk, árazószalag és nyomatlan öntapadó termékek gyártására alkalmas.

3 db kiszerelő gépen a gyártott címkéket a kívánt méretre és darabszámra szereljük ki a megrendelő igénye szerint.Varicoater lamináló, mellyel 800mm szélességig laminálunk.

Varga lamináló és bobinázó gép.

Mélynyomógép.

Egy darab Rapid 250 III Generation gép melegarany nyomtatáshoz